Ajtók

Az ajtók a ház leginkább igényelt elemei.

Ugyanakkor a ház tereire külön ajtókra van szükség, amelyek nagyon változatos tulajdonságokkal rendelkeznek. Egy háznak szilárd és reprezentatív bejárati ajtóra, panorámás és szigetelő ajtókra van szüksége a kertben, biztonságos és funkcionális ajtókhoz az erkélyen, gyönyörű belső ajtókhoz.
A sokszínűség a bejárati ajtók esetében is képvisel minket, a térség sajátos környezeti éghajlati stílusától függően külön tipológiákat ajánlunk.

ajtó

Fém bejárati ajtók

Fém ajtóinkat társasházakba, melléképületekre illetve olyan kültéri bejáratokhoz kínáljuk, ahol rendelkeznek előtetővel.

 • Műszaki adatok:

  88*202 cm ajánlott beépítési nyílás 92*207 cm

 • A termékek hidegen sajtolt eljárással készülnek, végső színt elektorsztatikus fényezés és fóliás eljárás biztosítja .
 • Ajtóink 11 ponton zárodó biztonsági ajtók, melyek megfelelnek az EU szabványoknak.
 • Hermetikus zárodást gumibetét biztosítja, hőszigeteléssel ellátva .
 • Beállításást megkönnyíti a 4 db rozsdamentes sarokpánt.
 • Minden ajtót kilincsel szerelve szállítunk.
 • Garancia 24 hónap.
ajtó

Műanyag bejárati ajtók

Dekoratív panelek

A dekoratív panelek rendkívül gazdag formájának és kialakításának köszönhetően az ajtó képének megválasztása valódi erőteljes otthont jelent. Bármelyik ajtómodellt választja, annak leginkább megfelelnie kell a látványnak, a biztonságnak, a szigetelés igényeinek, de otthona személyiségének is.

Alumínium küszöbök hő távtartóval

Úgy tervezték, hogy könnyen hozzáférjen a házhoz. Amellett, hogy elegánsan átalakítja a felületek közötti átmenetet, megoldja a kis szintbeli különbségeket is. Jó hőszigetelést kínál, gátolja a hideg levegő áramlását.

Merev a biztonság érdekében

Acél vastagsága legalább 2-2,5 mm Hegesztett vasalás hegesztett sarokkal, a merevség és a fokozott biztonság érdekében. Rugalmasságot biztosít az ajtók hosszú élettartamához.

Biztonsági profilok

Ezért az ezekből a profilokból készült  ajtók csak prémiumok lehetnek. A profilok legfontosabb jellemzői az ajtók minőségében és megbízhatóságában találhatók.

A nappali terasszá alakítása

A harmonika ajtó az ideális megoldás, amely nagyobb nyitási szabadságot tesz lehetővé kereszt vagy a rögzített panelek akadálya nélkül. Így akár 6 alkotóelemet is elérhet, rögzített sínen vagy a padlóba ágyazva. Ennek a modellnek a nagy mobilitása lehetővé teszi a teljes nyitást. Ez mozgatható lemezekből készült “harmonikával” van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a felület kinyitását.

Glissandoor tolóajtók
Az ajtó olyan, mint a fal

A 10 méteres méretű tolóajtók lehetővé teszik a fény bejutását a helyiségekbe, és ideális módszer a beltéri és a kültéri helyek összekapcsolására. Ezenkívül a tolóajtók helyet takarítanak meg, és könnyebben nyithatók, összehasonlítva a lengő szárnyakkal, amelyek a helyiségben nyílnak meg. A Glissandoor Barrier ajtók a tökéletes szigetelés, a könnyű kezelés, a szinte láthatatlan küszöb és a természetes fény áradatról ismerszik.

nappali

Alumínium ajtók

Az Aluminium Barrier egy olyan rendszer, amely kifejezetten kreatív, látványos projektekhez készült, kivételes hőszigetelési tulajdonságokkal. A konstrukció tökéletessége, a nagy szilárdság, a modern kialakítás, a gyors összeszerelés és a magas funkcionalitás jellemzi, minimális karbantartási követelményekkel.

Helló! Jövő …

Ablakként vagy ajtóként és mégis teljesen elkülönítve, mivel az alumínium asztalos termékeknek számos fő előnye van: Kromatikus sokféleség / bármilyen árnyalat a RAL vagy a speciális színek tartományában. Design / városi formatervezés, minimalista vagy klasszikus, bármilyen építészethez adaptálható. Lehetőség van széles üvegfelületű alumínium nyílászárók tervezésére, kivitelezésére és beépítésére. A falazóelemek mechanikai igénybevételeinek és kopásának / kivételes tulajdonságainak ellenállása a deformáció vagy a repedés ellen. Vízállóság / megakadályozza a víz behatolását esős körülmények között; a tömítési osztályt az a nyomás adja meg, amelyen belül a beszivárgás bekövetkezik (az EN12208-11 / 99 szerint). Hő- és hangszigetelés / Kivételes értékek, ideálisak városi, zsúfolt területeken. Lopásgátló védelem / a DIN ENV 1627, 1630, DIN EN 356 szerint - üveg, DIN18521 - többpontos záró mechanizmus . A szerelés egyszerűsége / az alumínium rendszerek sokoldalúak, bármilyen konstrukcióhoz adaptálhatóak, így értékes időt takaríthat meg a szerelési szakaszban. Szakosodott tanácsadás / Ön is profitál a tudásunkból és megtaláljuk a legmegfelelőbb rendszert, amely tökéletesen illeszkedik a projekthez, veled vagyunk a tervezéstől a szerelési szakaszig.

ajtó

Az ablak vagy ajtólap a forgópánt tengelye körül forog, ami függőleges vagy vízszintes lehet. A lapok súlyát (üveg + mozgatható rész profilok + mozgatható alkatrészek tartozékai + mechanizmusok) pántok tartják, amelyeket egy sarok és / vagy tu profilból készített szerkezet rögzít.

Az alumínium ablakok tipológiája

A szerkezet belsejében lévő mezők lehetnek: rögzíthetők, egy vagy két lapban mozgathatók, egyszerű belső vagy külső nyílás, egyszerű belső vagy külső nyílás ollóval vagy dupla nyílás, lengő-lengő vagy elfordítható.

Ajtótípusok

Az ajtók, akárcsak az ablakok, egy vagy két ajtóban lehetnek.
Az ajtók nyitási irányától függően lehetnek: belső vagy külső nyílással, mind belső, mind külső nyílással (“szalon” típusú ajtók).

Ha egy nyílás területe kicsi, egy egyszerű csúcs csodákat csinál. Az ablak vagy ajtólap az ablak / ajtó profilprofiljának aljára rögzített görgőkkel csúszik a sarokprofil futófelületén.
A lapok teljes súlyát (üveg + mozgatható rész profilok + mozgatható alkatrészek tartozékai + mechanizmusok) gördülő mechanizmusok segítségével megtámasztják a gördülő pályán a sarokprofil aljától. Az ajtó- vagy ablaklapok szigetelő üveggel, panelekkel vagy födémprofilokkal felszerelhetők.
A csúszó asztalos rendszerek felszerelhetők rovarhálóval, speciális profilokra és szerelési szakaszra szerelhetők.

Beltéri ajtók

Beltéri ajtóink legalább annyira beszédesek mint a bejárati ajtók ,azok adják meg az otthon összképét kellemes hangulatát.

Több típusból is tudnak választani  az egyszerű geréb tokos fa kiviteltől cpl fóliás állítható tokos és üveges ajtókig.

Termék kínálatunkban talál leírást minden típushoz.

beltéri ajtó

Ajtóink

A Maria egy világos tölgy színű, MDF-ből készült, tömörfa kerettel és 3 db zsanérral rendelkező beltéri ajtó.*
A minőségi MDF lapból álló ajtólapnak és a körülvett gumitömítésnek köszönhetően az ajtó kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír. Az ajtólap vastagsága 40 mm.
A tok vastagsága 80 mm, és magában foglalja a három zsanért.

*A kilincset és a szegőléceket külön kell megvásárolni. A képek bemutatásra szolgálnak, az árnyalatok és formák kisebb eltéréseket mutathatnak.

 • Anyag: MDF
 • Befejezés: dekorációs fólia
 • Szín: Világos tölgy
 • Magasság (cm): 202
 • Szélesség (cm): Választható: 66 / 76 / 86
 • Ajtólap méretei (cm): 82x199
 • Javasolt üreges falméret (cm): 205 x 70 / 80 / 90
 • Tok vastagság (cm): 8
 • Ajtólap vastagság (cm): 4
 • Nyitás: Választható
 • Kiegészítők: Egyszerű kulcsos zár, kulcs, 3 db zsanér
 • Tok típusa: Gerébtok

Üveges ajtók

Üveges ajtóink fenyőfából készült, MDF bevonattal ellátott, választható színű beltéri ajtók.*

Univerzális nyílásúak; a zár nyelv része elfordítható, így jobbra és balra is beépíthető. Az ajtó gumitömítéssel rendelkezik.

 • Magasság (cm): 203
 • Szélesség (cm): Választható: 68 / 78 / 88
 • Javasolt üreges falméret (cm): 205 x 70 / 80 / 90

JOBBOS AJTÓ: Mindig az épületen kívül nézzük. A kilincs a bal oldalon található, de jobb kézzel ragadjuk meg azt, és befelé nyitjuk az ajtót. Az ajtólap így belül, a jobb oldalon lesz.
BALOS AJTÓ: Mindig az épületen kívül nézzük. A kilincs a jobb oldalon található, de bal kézzel ragadjuk meg azt, és befelé nyitjuk az ajtót. Az ajtólap így belül, a bal oldalon lesz.