GARÁZS

A garázskapuk széles körű felhasználásra reagálnak, a szükséges tervezéssel és biztonsággal. A bodnyilaszarok.hu tehát testreszabott megoldásokat kínál görgős ajtókhoz, ipari és lakossági szekcionált ajtókhoz, kapuk, ajtók vagy korlátok működtetéséhez és automatizálásához a helyiségekbe való belépés korlátozására és ellenőrzésére.

A járművek könnyű megközelítése és védelme változatos nyomtávú körülmények között fontos kérdés, mivel a garázsprojekt kritériumait meghatározták. A bodnyilaszarok.hu olyan elemeket gyárt és telepít, amelyek lehetővé teszik a járművek könnyű és biztonságos megközelítését a helyiségekben és az épületekben. A garázs ajtók gyártási folyamatának magas színvonala biztosítja ezen elemek kifogástalan, állandó és biztonságos működését, megkönnyítve és védve a belépést a különböző terekben.

garázskapu

VIP garázskapu

Mivel minden lehetséges, a határ a mennyország, és a VIP ügyfelek tudják, mit jelent ez. A luxus exkluzív igényeinek, mind műszakilag, mind imázs szempontjából, a garázskapukkal kapcsolatban csak egy válasz van: Barrier Vip. Ennek a szekcionált kapumodelleknek a műszaki jellemzői a speciális alkatrészek miatt meghaladják a szokásos modelleket. A kívánt eredmény elérése érdekében az építkezés befejező és rögzítő felületeire vonatkozó követelményeket egyeztetjük a tervezővel.