Termékek

Válaszd a kompromisszumok nélküli minőséget!

Műanyag nyílászáró

Kül- és beltér között Védelmet nyújt és kapcsolatot teremt a külvilággal. A kilátás és a bejövő fény meghatározzák a szoba hangulatát és atmoszféráját.

Alumínium nyílászáró

Az alumínium nyílászárók jövőbe mutató hőszigetelési értékeit és nagyfokú stabilitását a letisztult és modern vonalakat garantáló, időtálló borítás emeli a mai kor újgenerációs nyílászáróivá.

Fa nyílászáró

A fa mint alapanyag és mint minőségi kategória vitathatatlanul közel áll az ember lelkéhez, elég ha csak az Erdő fohászára gondolunk…

Beltéri ajtó

Klasszikus, elegáns design, rusztikus, konzervatív vagy formabontó – az ajtók esetében minden megengedett, amennyiben illik az épület stílusához. A Bod nyílászáró kínálatában mindent megtalál egy helyen. Több neves gyártó széles termékskálájával várjuk, amelyeket bemutatótermeinkben szakértőink segítségével élőben is bármikor megtekinthet

Garázskapu

Garázskapuk kapcsán is állunk rendelkezésedre!
A garázskapukat legegyszerűbben nyitásuk alapján lehet megkülönböztetni.
Szekcionált és a billenő garázskapu.
A szekcionált kapu több, vízszintesen elhelyezkedő lamellából áll, amelyek nyitáskor a garázs mennyezete alá csúsznak fel, vagy oldalra, a fal mellé. Ennek a típusnak a legfőbb előnye, hogy igen helytakarékos.
A másik típus a billenő kapu, amelynek a nyitásakor egyetlen nagy tábla billen fel a magasba. Előnye, hogy ez a típus a szekcionált kapukhoz képest mérsékeltebb áron kapható, ám jóval helyigényesebb: nyitásakor és zárásakor is fokozottan kell ügyelni arra, hogy elegendő helyet biztosítsunk a kapunak.

Árnyékolástechnika, kiegészítők

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére. A redőnyök tetszőleges helyzetének beállításával szabályozhatod az árnyékolt épületbe jutó fény mennyiségét. Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől.